24/05/2021

Advisory Board

SRO: s nya Advisory Board tillför visdom och erfarenhet. Vi är glada att meddela att dessa begåvade människor valt att följa med på vår resa mot en mer human och effektiv hemtjänst.
Monika Laud-Claassen
Kommunikation

Monika har en lång och bred erfarenhet inom företagskommunikation och marknadskommunikation. Från presskampanjer med företag som Compaq, IBM, French Telecom, SCO, Aeroflot, Malaysia och Hugo Boss till internationell presschef för Nasdaq-noterade SCO. Monika har också lett en prisbelönt lansering av en svensk startup på den amerikanska marknaden. I dag driver Monika framgångsrikt egna design- och inredningsbutiker i Nordamerika.

Simon Bolton
Marknad och försäljning

Simon startade sitt professionella yrkesliv som doktorand vid Ogilvy & Mather. Under 15 år arbetade han med stora internationella uppdrag och på företagets kontor i London, Bangkok och New York. Under tiden arbetade och bodde Simon också i Singapore, Malaysia och San Francisco där han arbetade med andra internationella företag. År 2007 flyttade Simon tillbaka till Storbritannien och bytte inriktning till varumärkes- och designindustrin. Han utsågs av WPP till internationell VD för de internationella företagen BrandUnion, FITCH och SET Creative fram till 2015

Tony Rogvall
Mjukvaruutveckling och entreprenörskap

Tony har lång erfarenhet som programmerare, entreprenör och investerare. Efter universitetstudier i matematik och datavetenskap började Tony utveckla teknik för formell verifiering i startupföretaget Prover Technology, följt av en period som co-designer av programmeringsspråket Erlang på Ericsson. Därefter har Tony varit med och skapa framgångsrika startups som Bluetail och Synaps. På senare år har Tony investerat i flera svenska starups och även deltagit aktivt i bolagens produktutveckling.

Lisa Barkman
Hemtjänst och hemtjänstlogistik

Lisa har genom sitt arbete som omsorgspersonal och samordnare inom hemtjänsten fått en bred och djupgående förståelse för hur hemtjänsten fungerar och kan förbättras. Lisa har läst industriell och finansiell ekonomi på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och skrev sin kandidatuppsats inom området kapacitetsplanering och schemaläggning inom hemtjänsten.